930×122 CAPRA 5

    basescu_voiculescu

    Dan Voiculescu, punct câştigat în faţa lui Băsescu

    Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a decis că Traian Băsescu, preşedintele României, „a comis fapte ilicite prin afirmaţii de natură calomnioasă la adresa lui Dan Voiculescu”, fondator al Partidului Conservator.

    „Alegaţiile preşedintelui Traian Băsescu din perioada referendumului pentru demitere desfăşurat în iulie 2012 referitoare la presupuse ameninţări la adresa justiţiei constituie fapte ilicite”, se arată într-un comunicat de presă al PC.

    „Prin această hotărâre, justiţia confirmă că Traian Băsescu a dezinformat deliberat întreaga Europă invocând o falsă ameninţare la adresa justiţiei, atribuită cu intenţii denigratoare lui Dan Voiculescu”, mai spun conservatorii.

    Într-un text postat pe blogul său personal, preşedintele fondator al Partidului Conservator precizează: “Aşadar, domnul Băsescu, care a minţit Europa despre o presupusă lovitură de stat, cauzând grave prejudicii de imagine naţiunii române, a încălcat Codul Civil, Constituţia României şi Convenţia Europeană a Drepturilor Omului. Trebuie remarcat curajul instanţei. Nu cred că a fost deloc uşor să îl condamne pe Traian Băsescu într-un proces cu Voiculescu şi într-un dosar cu implicaţii majore pentru evaluarea adevărului despre referendumul din 2012. Un curaj excepţional al judecătorului, care, sunt convins, va fi remarcat pe plan intern şi internaţional”.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90