EcoMoto 930×122

daniel_ctin_pc

Daniel Constantin candideaza in Arges la parlamentare

Ministrul propus pentru portofoliul Agriculturii, pitestenul Daniel Constantin va candida pentru un mandat de parlamentar in Arges.

Preşedintele PC Daniel Constantin a anunţat că intenţionează să candideze pentru Camera Deputaţilor în Argeş. Cel mai probabil, ministrul nominalizat al Agriculturii va viza un mandat într-un din colegiile din Piteşti, având în vedere că părinţii săi sunt piteşteni şi a copilărit în acest municipiu.
Anunţul a fost făcut la un eveniment organizat în Argeş, la conacul Goleşti, acolo unde au fost marcaţi 20 de ani de administraţie în judeţ. Cu această ocazie, USL Argeş şi-a lansat şi candidaţii la alegerile locale. „Mă gândesc foarte serios să candidez pentru deputaţi în Argeş. Sunt piteştean. Am venit la Goleşti ca reprezentant al noului guvern. Sunt convins că la locale Argeşul va fi al USL”, a precizat Daniel Constantin. În Argeş, USL are candidaţi comuni în 92 din cele 102 de localităţi.

A fost promovat şi susţinut de Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC. Are pregătire profesională în domeniu. Este de profesie inginer. Constantin s-a născut în 27 iunie 1978, la Piteşti, a urmat cursurile Facultăţii de Zootehnie din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti (1997 – 2002), iar în 2004 a absolvit un master în managementul calităţii şi inovaţiei.

A urmat cursuri de „Imbunătăţirea eficienţei personalului” la Scottish Agricultural College, precum şi de „Imbunătăţirea managementului strategic” la Institutul de Administraţie Publică Irlanda. In 2003 a devenit consilier la Cabinetul secretarului de stat pentru integrare europeană din cadrul Ministerului Agriculturii Pădurilor şi Dezvoltării Rurale. După 2006, a fost angajat la firme de consultanţă pentru atragerea fondurilor europene. Este împrumutat cu 295.000 de euro de la Dan Voiculescu, al cărui angajat a fost atât la Antene, cât şi la firme care au obţinut subvenţii pentru agricultură.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3