NOR CURIER 930X122

alegeri

DANIEL CONSTANTIN, ÎN PITEȘTI: „ÎN DIASPORA MULȚI VOR SĂ VINĂ LA VOT DUPĂ ORA 16 CA SĂ BLOCHEZE SECȚIILE”

Vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și deputat PC de Argeș, a votat în urmă cu puțin timp la Școala nr. 1 „Nicolae Simonide” din Pitești. Este școala la care a învățat și la care a votat și la primul tur de scrutin. Constantin a venit cu soția sa și cu prefectul de Argeș, Mihai Oprescu. La rândul său, acesta din urmă a venit cu soția, deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

La ieșirea de la urne vicepremierul a făcut o declarație interesantă în legătură cu votul din străinătate. „Sunt semnale că în diaspora mulți vor să vină la vot după ora 16 pentru a bloca secțiile de votare. Noi ne dorim ca toți românii să voteze, dar nu le va ieși această încercare de deturnare a atenției de la ceea ce se întâmplă cu adevărat.”, a declarat Daniel Constantin, fără a preciza cine s-ar afla în spatele scenariului invocat.

„Am votat cu singurul om care își dorește cu adevărat schimbarea. Am votat pentru singurul candidat care își dorește cu adevărat să avem o țară europeană.”, a adăugat vicepremierul.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90