New Profesional Consult 930 x 122

    daniel_ctin_pc

    Daniel Constantin pledeaza pentru fondurile europene

    Pitesteanul Daniel Constantin, presedintele la nivel national al Partidului Conservator, a declarat ca accesarea fondurilor europene reprezinta alternativa la un nou imprumut de la Fondul Monetar International a cerut Guvernului sa ia masurile necesare pentru ca absorbtia fondurilor europene sa compenseze nevoia de bani pe care o are Romania.

    „O accelerare a accesarii fondurilor europene reprezinta alternativa unui nou imprumut la FMI. Nu suntem de acord cu un nou imprumut si vom solicita Guvernului ca, in perioada urmatoare, sa ia masurile necesare pentru ca absorbtia fondurilor europene sa compenseze nevoia de bani pe care Romania o are pentru a relansa economia, pentru a face investitiile necesare”, a afirmat Constantin.

    Constantin a mai spus ca PC va face propuneri de masuri pentru a facilita accesarea fondurilor europene, in cadrul programului de guvernare pe care conservatorii, alaturi de PSD si PNL, il pregatesc in cazul in care motiunea de cenzura va fi aprobata de Parlament.

    Daniel Constantin a mai spus ca liderii PC, PSD si PNL vor avea o intalnire pentru a discuta despre programul pentru iesirea din criza care sa stopeze „masurile aberante luate de Guvernul Emil Boc”.

    Daniel Constantin, unul dintre apropiatii presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, este un tanar care s-a specializat in proiecte de consultanta pentru atragerea de fonduri europene. El detine si o firma cu acest obiect de activitate. Constantin a preluat conducerea PC la finalul anului trecut, dupa ce Daniela Popa a renuntat la politica pentru a se dedica domeniului de activitate atat de banos al asigurarilor.

     

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90