Kaia 930 x 120

gogu_sabie2

Davidescu ameninta ca ii ia de urechi pe sefii deconcentratelor

Luni, la ora 16, prefectul Gheorghe Davidescu i-a convocat într-o şedinţă cu uşile închise pe şefii deconcentratelor. Directorii au fost aşteptaţi să îşi prezinte obiectivele din acest an. Dincolo de aspectele tehnice, prefectul a încercat şi să se impună ca şef al instituţiile deconcentrate.

Adică, să îl ştie şi directorii de frică. Ca atare, a şi extras o serie de articole din legea administraţiei publice locale, care să îl avantajeze. Mai mult, Davidescu a atenţionat că anul acesta nu va mai tolera atitudini necorespunzătoare, urmând să ia frâiele în mână astfel încât cei vizaţi să fie şi sancţionaţi. “Prefectul poate propune ministerelor măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii administrative. Vrem să stabilim împreună un mod de lucru coerent şi aplicat.

Chiar dacă legea administraţiei publice locale limitează implicarea prefectului, am scos un set de articole din lege pentru a clarifica această relaţie cu ei. Nu voi mai tolera atitudinea unora dintre ei. Anul acesta, garantez eu că nu voi mai tolera astfel de atitudini. Probabil că unii vor fi şi sancţionaţi”, a afirmat prefectul Davidescu.

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90