NOR CURIER 930X122

    gogu

    Davidescu:Daca pica Guvernul, a doua zi imi iau la revedere

    Prefectul Gheorghe Davidescu a precizat că, dacă moţiunea de cenzură depusă de PSD va avea sorţi de izbândă, iar Guvernul va pica marţi, meircuri va organiza o conferinţă de presă în care îşi va anunţa demisia.

    „Dacă pică Guvernul, miercuri îmi iau la revedere. Voi fi şi curios să văd ce vor face cei care au declanşat această moţiune, dacă ea va trece. Teoretic, este posibil să treacă. Să presupunem că va pica Guvernul. Să vedem ce vor face. Indiferent cum se va numi guvernul, trebuie să luăm banii de care s-a vorbit de undeva. Poate nu de la F.M.I., dar de undeva trebuie luaţi. Altfel, pe 31 decembrie vedem ce se va întâmpla. Dacă va fi bine, aşa cum a preconizat guvernul nostru, sau dacă va fi şi mai rău de acum încolo”, a precizat Davidescu.{loadposition inside}

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90