EcoMoto 930×122

dinescu

Dinescu.GH.PNTCD

DE RÂSUL CURCILOR! GIGI DINESCU, ZERO VOTURI ÎN POIENARII DE MUSCEL!

Şapte candidaţi s-au înscris în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, de la PSD, fiind ales în această funcţie cu 58,1% din voturi.

Citiți și: (UPDATE) NUMĂRĂTOARE PARALELĂ, REZULTATE FINALE: IOHANNIS O „BATE” PE DĂNCILĂ ÎN PITEȘTI

Există un candidat care a reuşit „performanța” să nu convingă pe nimeni într-o comună din judeţ. De bine, de rău, ceilalţi tot au luat măcar câteva voturi. Este vorba de Gheorghe Dinescu, liderul PNŢCD Argeş (cel care s-a clasat ultimul la aceste alegeri), consilier local în Piteşti. Dinescu nu a luat nici măcar un vot în comuna Poienarii de Muscel! În această comună s-au prezentat la urne doar 753 de alegători dintre cei aproape 3.000 înscrişi pe listele permanente. 389 au optat pentru Florin Tecău (54,79%).

Nici în comunele Uda şi Cotmeana nu i-a priit lui Gheorghe Dinescu. În comunele respective liderul ţărănist a obţinut doar câte un vot! Pe de altă parte, deja vorbim de o „performanţă” în Beleţi-Negreşti, acolo unde doi localnici au crezut în programul lui Dinescu şi l-au şi votat!

Citiți și: GHEORGHE DINESCU, IMPLICAT ÎN VÂNZAREA CONTROVERSATĂ A SEDIULUI ISTORIC AL PNŢ-CD

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90