NOR CURIER 930X122

    oul-boc

    Decalogul prostiei guvernarii Boc

    Deputatul PNL de Argeş Andrei Gerea a comentat pe marginea moţiunii de cenzură care va fi supusă votului Parlamentului miercuri, 27 octombrie. Liberalii speră că mai ales parlamentarii UDMR şi cei independenţi şi ai minorităţilor vor susţine în număr cât mai mare moţiunea de cenzură.

    „PNL doreşte ca acest guvern să cadă cât mai rapid pe baza adoptării de către Parlament a unei moţiuni de cenzură care să sublinieze incompetenţa acestui Cabinet în absolut toate domeniile sociale şi economice. Facem apel la toţi parlamentarii României să voteze moţiunea de cenzură conform propriei conştiinţe, nu conform ordinelor de partid. Votul pe care îl vor da pe 27 octombrie trebuie să reflecte interesele românilor şi nu pe cele de partid”, susţine Gerea. PNL a prezentat şi un…decalog al motivelor pentru care guvernul Boc ar trebui să cadă:
    1. Pentru că actualul Guvern Boc nu mai respectă demult Programul de guvernare aprobat de Parlament, la investitură, în decembrie 2009.
    2. A declanşat un veritabil război economic împotriva românilor, început cu un atac devastator împotriva mediului privat, împotriva acelor oameni care produc valoare adăugată în societatea românească, care vor să muncească mai bine, pentru a câştiga mai bine, pentru a putea trăi mai bine.
    3. Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase a produs un dezastru generalizat în economie, prin sugrumarea cu taxe şi impozite aberante a liberei iniţiative şi a investiţiilor în mediul privat care generează noi locuri de muncă.
    4. Politică haotică şi fiscalitatea excesivă impuse de Guvernarea Băsescu-
    Udrea-Boc-Anastase adâncesc şi mai mult criza.
    5. Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase a luat măsuri prin care umileşte toate categoriile de cetăţeni.
    6. Direcţia spre care ţara este condusă de Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase este cea a colapsului social. Activitatea guvernamentală dezastruoasă a declanşat şi întreţine războiul împotriva cetăţenilor români şi cel dintre români.
    7. Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase este singurul guvern din Europa care a îndrăznit să ceară limitarea drepturilor cetăţeneşti pentru asanarea finanţelor publice. Asimilarea situaţiei din economie cu un război sau un cataclism reprezintă actul de capitulare al unei guvernări care s-a declarat neputincioasă în faţă realităţii.
    8. Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase a instalat în România un sistem clientelar care capuşează instituţiile statului, de la cel mai înalt nivel până la ultima comună din România, în care banii publici se scurg prin „sitele” portocalii către camarila politică.
    9. Guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase a inoculat sentimentul de frică, de teamă, de represalii, specifice regimurilor totalitare, pentru a încerca să se menţină la putere cu orice preţ.
    10. Actualul Prim-ministru trebuie să plece pentru că a oferit pe tavă lui Traian Băsescu Guvernul pe care îl conduce, reuşind să-l şteargă din paginile Constituţiei, de la capitolul Putere executivă.
    Liberalii şi social-democraţii au precizat că, în cazul în care moţiunea va avea succes, viitorul guvern va avea ca obiective luarea rapidă a unor măsuri pentru micşorarea efectelor crizei şi pregătirea alegerilor anticipate, deoarece structura din Parlament nu mai răspunde nici opţiunilor din prezent ale populaţiei şi nici rezultatului iniţial al alegerilor.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90