NOR CURIER 930X122

consiliul local

DEMISIE ÎN CONSILIUL LOCAL PITEŞTI

Unul dintre cei mai activi consilieri locali piteșteni va demisiona din forul decizional al municipiului.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba de Mihail Tudor, cel care a fost copreședinte al PNL Pitești. Tudor a părăsit PNL și a trecut la Partidul pentru Argeş şi Muscel (PAM), lansat de curând de fostul senator și fost lider al PDL Argeş Mircea Andrei. De altfel, şi Mihail Tudor provine tot din fostul PDL, partid care a fost absorbit de PNL în urma fuziunii.

Demisia se va produce după ultima şedinţă din această lună a Consiliului, ședință programată să aibă loc pe 28 ianuarie.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„Nemulţumirea mea cea mai mare este legată de faptul că opoziţia se face mai mult mimând, mai ales din partea celor care provin din vechiul PNL. Primează interesele de grup şi personale. Acest partid, noul PNL, nu se va putea reforma, aşa cum cer cetăţenii. Pe de altă parte, nu mi se pare firesc ca un candidat pentru Primărie să fie desemnat fără să întrebi oamenii din organizaţia locală (n.r. – candidat din partea PNL pentru funcția de primar al Piteştiului ar urma să fie consilierul judeţean Narcis Sofianu).”, ne-a declarat Mihail Tudor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90