New Profesional Consult 930 x 122

slabu_ctin

Demisie la varful PRM Arges

Constantin Slabu nu a rezistat decat cateva luni la conducerea PRM Arges. Slabu, fost colonel de Securitate si fost sef al Gelsor in Arges, si-a depus demisia din functia de presedinte al filialei argesene a partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.

Invocand motive medicale, Slabu a inaintat demisia luni, 16 august. Surse din cadrul conducerii PRM la nivel national au confirmat informatia. La randul sau, presedintele interimar al PRM Arges ne-a declarat ca si-a dat demisia pentru a avea linistea necesara refacerii medicale. De altfel, Slabu a fost recent internat in spital cu probleme cardiace, locul sau la conducerea filialei fiind luat inca de la inceputul lunii in august de prim-vicepresedintele Ion Serban.

Acesta din urma, consilier local la Curtea de Arges, va conduce in continuare filiala pana la desemnarea unui nou presedinte interimar a carui misiune va fi organizarea de alegeri in toamna acestui an.

Neoficial, se pare ca demisia lui Slabu are la baza informatiile pe care conducerea centrala a partidului le-a primit de la diversi « binevoitori » cu privire la activitatea de la Gelsor (FNI) a lui Slabu. Se pare ca liderului PRM Corneliu Vadim Tudor nu i-ar fi picat tocmai bine povestile despre sumele mari de bani cu care au fost pagubiti cei care au avut proasta inspiratie sa depuna bani la FNI. Slabu a precizat insa in repetate randuri ca el doar conducea in Arges afacerea gandita de Sorin Ovidiu Vantu si ca nu stia ca s-ar desfasura activitati nu tocmai ortodoxe in cadrul acesteia.

Constantin Slabu a fost al treilea presedinte al PRM Arges dupa excluderea lui Marian Fulga din partid. El a fost precedat de fostul vicepresedinte Mihai Georgescu si de actualul interimar, Ion Serban.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3