Donaris 930 x 122

Arges

theo_nicolescu02

DEPUTATUL PNL NICOLESCU DETONEAZĂ „BOMBA”: „USL TREBUIE SĂ ÎNCETEZE ȘI ÎN ARGEȘ!”

Deși conducerea partidului a decis ruperea USL și intrarea PNL în opoziție, liderii județeni ai liberalilor au anunțat că în Argeș colaborarea cu PSD și PC va continua.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Nu toți liderii. Deputatul Theodor Nicolescu are o altă opinie decât președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa (Popa care vrea ca în Argeș PNL să colaboreze pe mai departe cu PSD și PC chiar dacă a votat pentru ruperea USL și ieșirea PNL de la guvernare). Într-o declarație pentru ePitești Nicolescu afirmă că de bun simț și firesc este ca USL să înceteze să mai funcționeze și în Argeș. „Având în vedere faptul că am votat pentru ieșirea din USL în ședința Delegației Permanente a PNL, nu cred că ar fi normal ca la nivel județean să am o altă poziție. USL trebuie să înceteze și în Argeș! Trebuie să precizez că nu am ce să le reproșez colegilor din Argeș de la PSD, cu excepția, importantă, a nerespectării protocolului USL în ceea ce privește desemnarea unuia dintre cei doi viceprimari ai Piteștiului. Despre ce USL vorbim în Argeș când nouă ni s-a refuzat dreptul la un viceprimar? Oricum, în orice situație, în Parlament, în Consiliul Județean și în consiliile locale noi, liberalii, vom vota orice fel de proiect în interesul argeșenilor, al cetățenilor”, declară deputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu.

Amintim că după alegerile locale din anul 2012 PSD a încălcat în Pitești protocolul USL, refuzându-le liberalilor o funcție de viceprimar al municipiului. Ambii viceprimari sunt de la Partidul Social Democrat.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Stefan Ciocanel spune:

    Mihai draga, un partid adevarat si-ar fi impus presedinte interimar la CJ dar liberalii au aratat ca le lipsesc ouale!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3