EcoMoto 930×122

    diaconescu_ponta

    Diaconescu vrea consens national

    Argeseanul Cristian Diaconescu, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei – cetatean de onoare al judetului nostru – indeamna la consens national. Fara a se ajunge la acest deziderat, afirma Diaconescu, Romania va avea o situatie dificila in anul 2011.

    „Daca in perioada imediat urmatoare, indiferent de cine este la putere sau in opozitie, nu se constientizeaza necesitatea de a avea cel putin trei domenii de consens national care sa fie respectate pe minimum un an de zile, tara o vad prost in ianuarie 2011. Toate tarile care au iesit din criza, dincolo de solutii economice mai bune sau mai rele, au avut sprijin politic pe trei sau patru domenii. Va dau exemplu Germania care a hotarat pana in 2024 cum va merge dezvoltarea economica si a hotarat ca exporturile si investitiile sunt domeniile pe care trebuie mers si iesit din criza”, a declarat Diaconescu.

    El a precizat ca in Romania nu exista nici macar discutii pentru stabilirea unui proiect comun, intrucat clasa politica romaneasca este caracterizata prin dezbinare.

    „Nu avem nici macar o discutie din care sa rezulte un singur proiect comun. Ceea ce hraneste viata politica in Romania este dezbinare, este ura chiar poate de multe ori si o atitudine prosteasca prin care pana la urma incerci sa generezi o situatie negativa in legatura cu adversarul politic. In conditii de crestere economica, de pace sociala si de stabilitate astfel de jocuri functioneaza si au tot functionat in Romania. Acum suntem intr-o situatie speciala si a compromite sansele unei natiuni intr-un astfel de moment reprezinta, dupa parerea mea, inconstienta”, a mai spus Diaconescu.

    Sursa: Mediafax

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90