NOR CURIER 930X122

Alina Gorghiu

“Diktatele” Alinei Gorghiu: A dizolvat PNL Pitești și și-a pus “omul de casă” șef

“Diktatele” Alinei Gorghiu: A dizolvat PNL Pitești și și-a pus “omul de casă” șef

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Ieri seară a avut loc prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Argeș în noua formulă, ședința fiind condusă de președintele interimar, senatorul Alina Gorghiu. În cadrul ședinței au fost luate și câteva decizii importante.

Astfel, prefectul Radu Perianu (foto ⬇️) a fost numit secretar general al organizației județene a partidului.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

O altă decizie a fost aceea de a se lua act de demisia lui Cristian Mitrofan (foto⬇️) din funcția de președinte al PNL Curtea de Argeș și numirea în această funcție (ca interimar) a lui Cosmin Petrescu.

Pe de altă parte, Biroul Permanent Județean al PNL Argeș a decis dizolvarea organizației municipale a PNL Pitești. La baza deciziei au stat în principal contestațiile depuse la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL privind organizarea alegerilor interne de anul trecut dar și decizia președintelui Gelu Tofan de a se autosuspenda din funcție. De asemenea, tot prin decizie a BPJ, Mihai Coteț a fost numit președinte interimar al PNL Pitești, iar Cătălin Andrei (foto⬇️) a fost numit purtător de cuvânt al PNL Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3