930×122 CAPRA 5

ion-iliescu

Din cauza vremii, Iliescu nu mai vine la Pitesti

Pitesti. 10 februarie 2010.
UPDATE: Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei si presedintele de onoare al PSD, nu va mai veni azi la Pitesti pentru a-si lansa volumul „Romania si lumea. La confluenta secolelor XX si XXI„. Iliescu si/a anulat vizita si lansarea cartii din cauza vremii si a faptului ca circulatia pe A1 este aproape paralizata.
Joi, 11 februarie, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei si presedintele de onoare al PSD, trebuia sa fie prezent la Pitesti pentru a-si lansa volumul „Romania si lumea. La confluenta secolelor XX si XXI„ din colectia „Probleme globale ale omenirii”.
Volumul contine texte prezentate in ultimii 5 ani la reuniuni si dezbateri stiintifice (mese rotunde) din tara si din strainatate, ca si prezentari ale unor aparitii editoriale – toate conectate la marile dezbateri politice si stiintifice din zilele noastre privind schimbarile produse in lume, la sfarsit de secol XX si inceput de secol XXI, care au marcat profund si domina evolutia societatii contemporane.
De asemenea, Ion Iliescu urma sa participe la Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Arges, la ora 16.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti, care a fost si ea amanata.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA