NOR CURIER 930X122

mircea_andrei

Din nou promisiuni de la Mircea Andrei

Nu credem pana nu vedem drumul gata! Senatorul Mircea Andrei zice ca s-a semnat contractul pentru reabilitarea unui tronson din drumul spre Campulung.

Senatorul Mircea Andrei, liderul PDL Arges, a anuntat joi, 11 noiembrie, ca a reusit sa faca demersurile necesare pentru a fi semnat la Bucuresti contractul de finantare pentru una dintre cele mai asteptate investitii de catre argeseni, si anume aceea de reabilitare a drumului spre Campulung.

Andrei a precizat ca documentul semnat la Guvern prevede o suma de 30 de milioane de euro pentru reabilitarea drumului intre kilometrii 7 si 11, precum si pentru realizarea unui drum modern pe 4 kilometri si pe 4 benzi catre uzina Dacia.

Proiectul ar prevede, sustine Andrei, si un doua pasarele care sa traverseze drumul national 73 D si calea ferata. De asemenea, Andrei a spus ca investitia de reabilitare pentru restul drumului spre Campulung a fost cuprinsa in lista pentru anul viitor, astfel incat la anul sa poata fi alocate fondurile necesare.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3