EcoMoto 930×122

pendiuc

DIN PARTEA CUI AR PUTEA CANDIDA PENDIUC?

Social-democraţii argeşeni aşteaptă o discuţie lămuritoare între preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, privind intenţiile acestuia din urmă pentru alegerile locale din iunie.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform noului cod de integritate al PSD, date fiind problemele de natură penală din dosarul „Publitrans” pe care le are, Pendiuc ar mai putea candida din partea PSD pentru un nou mandat de primar doar dacă primeşte derogare de la conducerea centrală a partidului. Cum întâlnirea dintre Dragnea şi Pendiuc se lasă aşteptată, PSD Argeş este încurcat. Preşedintele executiv al filialei, Cristian Gentea, spune că, finalmente, dacă Pendiuc nu va candida pentru PSD, ci ca independent sau din partea altui partid, atunci va candida fi el, fie viceprimarul Cornel Ionică.

În ceea ce priveşte alți primarii PSD cu probleme penale (sunt foarte mulţi edili argeşeni şi în dosarul „Consultanţa”), există informaţii potrivit cărora ei urma să candideze pentru ALDE sau PPU-SL, de comun acord cu conducerea PSD, urmând să revină ulterior în rândurile social-democraţilor. Şi despre primarul Tudor Pendiuc se spune că ar putea candida ca independent sau din partea ALDE ori a PPU-SL, partid care în Argeş este condus de consilierul judeţean Cornel Ion Lazăr.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Locul astuia e la puscarie,ca ocna nu se mai face! Mars la „colivie”!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3