NOR CURIER 930X122

    iani_popa

    Directorii P.D.L.- ruginiti ca Daciile comuniste

    Liberalul Ion Popa susţine că, în timp ce guvernul ia decizii de tăieri din salarii şi pensii, la deconcetrate sunt mai mulţi şefi pe un singur loc, toţi trebuind plătiţi. Ca exemplu, Popa a venit cu situaţia de la Direcţia Agricolă, acolo unde sunt cinci şefi la 80 de funcţionari.

    El i-a criticat şi pe actualii şefi plini care, pentru a primi aceste posturi, s-au transformat peste noapte din specialişti tehnocraţi în activişti foarte activi pentru P.D.L. „Noi vorbim despre criză, despre reducerea cheltuielilor, şi în fiecare instituţie deconcetrată din judeţe există 2-3 directori plătiţi în acelaşi timp. Acum, după acea declarare a neconstituţionalităţii ordonanţei prin care erau înlocuţi directori, cei care nu erau funcţionari publici au fost suspendaţi, iar pe locul lor au fost numiţi alte persoane. Direcţia Agricolă Argeş are 80 de funcţionari şi 5 directori, adică un director la 15 angajaţi. Actualul
    şef a fost director în cadrul direcţiei şi în timpul guvernării P.N.L. Atunci era mare expert, tehnocrat şi peste noapte a devenit un activist de prima mână. Dobrinoiu, de la Direcţia Silvică la fel, Mănoiu, şeful de la Mediu, la fel. Aceşti oameni sunt precum nişte bătrâne Dacii: ruginiţi, coşcoviţi şi găunoşi, cărora li se aplică câte o culoare: roşie, galbenă, portocalie…Iată de ce lucrurile merg atât de prost. Se continuă acest dezmăţ pe banii publici. Tăiem pensii că să ţinem un director la 15 angajaţi. Un director care nu face nimic, doar ca să ne săturăm clientela”, a declarat Popa.
    {loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90