New Profesional Consult 930 x 122

nicos

D.N.A. nu mai ancheteaza coruptia, ci sesizari anonime

Pitesti. 21 august 2009. PSD Arges.
In mediul politic, circula din ce in ce mai mult ideea ca P.D.L. incearca sa faca presiuni asupra adversarilor politici din judete. Tunurile ar fi puse pe directori si pe liderii partidelor. Aceasta strategie deja a inceput, sustin unele voci, sa fie pusa in aplicare si in Arges. “Avand in vedere ca se schimba vremea, pentru ca vine toamna, va fi presiune mai mare si pe directorii nostri. Aici depinde de omul in sine. P.D.-L. ne invinovateste ca facem presiuni asupra lor, noi la fel, po ei. Fiecare zice ca are dreptatea lui”, a spus Nicolescu.
Dupa alegeri, alte discutii
Presedintele P.S.D. Arges sustine ca, dupa alegerile prezidentiale, coalitia ar trebui sa reziste, chiar daca ar puta interveni unele modificari in componenta Executivului, mai ales daca Mircea Geoana va deveni presedintele statului. In ciuda numeroaselor variante, cert este un lucru: dupa prezidentiale, va fi purtata o noua runda de negocieri in privinta formarii coalitiei de la guvernare, oricare ar fi ea. “Raman argumente care ne fac sa credem ca se doreste iesirea noastra de la guvernare. Ar fi totusi un pas gresit de ambele parti. Nu pentru acest lucru a fost facut parteneriatul, sa-l amestecam cu campania prezidentiale. Dupa prezidentiale, se va face cu siguranta o noua intelegere. Noi vrem un parteneriat pe termen lung. Nu inseamna ca o anume compozitie a guvernului nu ar putea sa capate o alta structura, dar ar fi util sa pastram o intelegere pe termen lung. Eu cred ca este cam tarziu sa facem experiente, daca vrem sa facem un lucru bun in tara asta. Criza exista si ne obliga sa facem anumite lucruri dupa ce gandim de mai multe ori”, a completat Constantin Nicolescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3