930×122 CAPRA 5

    vadim

    Doi argeseni, de-a dreapta lui Vadim!

    Doi argeseni au reusit sa ajunga vicepresedinti ai Partidului Romania Mare la nivel national. Este vorba de proaspatul presedinte interimar al PRM Arges si de un mai vechi colaborator al lui Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM care a fost reales sambata, 30 octombrie, in functia de presedinte al partidului.

    La alegerile de pe 30 octombrie au participat 70 de delegati din PRM Arges. Si cu ajutorul voturilor acestora, Ilie Mirita – seful interimar al PRM Arges – a fost ales vicepresedinte la nivel national al partidului, urmand sa se ocupe de problemele legate de transport!

    La randul sau, fostul colonel de Securitate Dan Dumitru Zamfirescu a fost ales vicepresedinte al PRM la nivel national, el urmand sa aiba atributii in domeniul apararii si al sigurantei. Zamfirescu a fost, practic, reconfirmat pe aceasta pozitie in partid, in vreme ce alegerea lui Ilie Mirita – fost consilier local la Bogati – a fost o reala surpriza si pentru delegatii argeseni.

    De asemenea, Elena Pascu – sefa organizatiei de femei a PRM Arges – a devenit membra a Comitetului National de Conducere. Din Consiliul National al PRM mai fac parte alti 7 argeseni.

    La Congresul National de la Bucuresti – al cincilea din istoria PRM – a fost prezent si Marian Fulga, cel care in urma cu 6 luni era exclus din partid pentru ca ar fi incercat sa puna la cale un puci anti-Vadim. El a fost reprimit in partid recent si Corneliu Vadim Tudor a spus ca va primi si o functie „importanta” in PRM, fara sa precizeze insa care anume.

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90