New Profesional Consult 930 x 122

    TSD.ARGES.ALEGERI.2

    EXCLUSIV! Doi candidaţi pentru şefia TSD Argeş! Iată câștigătorul!

    În urmă cu câteva minute a fost finalizat procesul de numărare a voturilor pentru desemnarea noului președinte al Tineretului Social Democrat Argeş. În cursa pentru şefia organizaţiei s-au înscris doi candidaţi.

    Este vorba de Georgiana Popescu, soţia deputatului PSD Mircea Drăghici (înscrisă în cursă pe ultima sută de metri), şi de Traian Achim, preferatul lui Radu Vasilică, deputatul care până astăzi a fost liderul TSD Argeş.

    Georgiana Popescu a reuşit să îi convingă pe tinerii din organizaţia judeţeană că merită să le fie preşedinte. Ea a obţinut 275 dintre voturile delegaţilor, în vreme ce Traian Achim a primit 230 de voturi. 2 voturi au fost declarate nule.

    Tot azi au fost alese şi Consiliul Judeţean și Comitetul Executiv al TSD Argeş. Din prima structură fac parte 172 de membri, iar din Comitetul Executiv, 53. Membrii Biroului Permanent Judeţean vor fi aleşi ulterior.

    Alegerile s-au desfășurat la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3