930×122 CAPRA 5

dorin_voicu_pdl_pitesti

Dorin Voicu in conducerea Enel Dobrogea

Presedintele PDL Pitesti a ajuns in Consiliul de Administratie al ENEL Dobrogea. Adunarea generală extraordinară a acţionarilor Enel Distribuţie Dobrogea, cu participarea reprezentanţilor acţionarilor majoritari Enel Investment Holding B.V. şi S.C. Electrica S.A. a decis schimbarea componenţei Consiliului de Administraţie, in luna februarie.

Unul dintre membri a devenit Voicu Vasile Dorin, adică preşedintele P.D.L. Piteşti. În C.A. al Enel Dobrogea fac parte patru cetăţeni italieni şi trei români.
Dorin Voicu, preşedintele organizaţiei P.D.L. Piteşti a fost, în 2008, director la Transelectrica, sucursala Piteşti, apoi, la sfârşitul anului trecut a fost transferat la Bucureşti, având în subordine opt judeţe, printre Argeşul, Vâlcea sau Oltul.

{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90