New Profesional Consult 930 x 122

gogu_zahar

Dosar penal pentru zahar…electoral

Pitesti. 26 octombrie 2009. Prefectura Arges.
Cel putin un angajat al primariei de la Cosesti s-a ales cu dosar penal, dupa ce o persoana a sesizat ca dupa ce a primit cantitatea de zahar si faina oferite de Uniunea Europeana ca sprijin, a primit de la acesta si o caerte cu imaginea candidatului PSD la presedintie. Chiar daca actiunea de distribuire a alimentelor a început pe data de 12.10, pentru ca persoanele veneau în numar mic, împartirea produselor s-a prelungit. În ziua de 22 octombrie, un angajat de la primarie care se ocupa cu distribuirea acestor ajutoare, a fost sesizat la postul de politie de Gheorghe Manolescu, de 89 de ani, din satul Jupanesti, ca, pe langa aceste ajutoare, i-a oferit si un pliant cu Mircea Geaona. Daca va fi gasit vinovat, angajatul risca chiar închisoarea.
La Campulung s-a furat startul
Si daca tot suntem la capitolul campanie…si la Campulung un lipitor de afise electorale al PSD a fost amendat cu 1000 de lei, dupa ce Politia a fost sesizata ca pe geamul sediului PSD si pe panoul de afisaj electoral din zona Tabaci, erau lipite deja afise, la ora 23.55, adica cu 5 minute înainte de începerea campaniei electorale. subliniem ca informatiile au fost facute publice în cadrul conferintei de presa a Prefecturii Arges de catre prefectul Gheorghe Davidescu, fostul secretar general al P.D.-L., si nu de catre Politia Arges, astfel ca nu exista o confirmare a faptului ca acestea au fost singurele acte de abatere de la legea electorala si ca P.S.D. este singurul partid care ar fi recurs la astfel de mijloace.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90