NOR CURIER 930X122

gunoi_masina

Dosarul Selecta, scos dintre molii

Primarului Tudor Pendiuc îi este din nou arătată pisica…portocalie. Prefectul Gheorghe Davidescu a precizat că, recent, a primit o vizită de la inspectori de la Ministerul de Interne, care s-au interesat dacă, cumva, în ultima perioadă, a primit ceva sesizări pe tema dosarului SELECTA.

Subiectul gropii de gunoi pe fonduri europene revenind astfel în actualitate…poate şi pentru că se apropie împlinirea termenului de prescriere. Davidescu a percizat că acţiunea a fost reluată în urma unei sesizări…”anonime”, dar ulterior a precizat că „sigur vine de la cineva care a lucrat în primărie”! „M-au întrebat dacă am amânunte sau sesizări în privinţa dosarului Selecta, care ar conţine informaţii ce i-ar putea ajuta în acest caz. I-am informat că nu îi pot ajuta, că nu am primit astfel de sesizări de când sunt prefect. Se făcea speculaţia că în toamnă se va prescrie dosarul. Verificările au fost făcute în urma sesizarii unor cetăţeni din Piteşti. Sesizarea a fost făcută prin e-mail, fără semnătură. Cert este că persoana, care a menţionat că revine cu sesizări asupra dosarului, a lucrat în primărie”, a povestit prefectul.
Astea sunt preocuparile unor fara ocupatie
Primarul Tudor Pendiuc nu se arată deloc prea ingrijorat de situaţie şi afirmând că de fapt, astfel de teme, sunt preluate cu obstinaţie de unele persoane fără „preocupare”. „Lucrurile sunt clare. Este o eroare a consultatului, s-a constatat această eroare, şi ne judecăm acum cu firma în instanţă. Subiectul acesta a fost reluat mereu. E reluată de unii cu anumite preocupări, care nu prea au ce face. Eu cunosc şi persoana respectivă, este angajat de la primărie, dar are alte probleme. Primăria nu are nicio problemă în cazul Selecta, doar că sunt unii fără ocupaţie şi cu anumite înclinaţii, aşa că mai ies din când în când aceste teme la lumină…”, a precizat primarul Piteştiului.{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90