NOR CURIER 930X122

draghici

Draghici a trimis lui Boangiu link-ul cu topul Top Gear despre Transfagarasan

Deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici, a trimis ştirea în care Transfagarasanul este pe primul loc în topul Top Gear la…ministere, doar-doar se va investi mai serios şi în judeţul nostru. „Am trimis şi eu link-ul topului realizat de Top Gear (n.r.- emisiunea de autoturisme cu cea mai mare audienţă la nivel internaţional) în care Transfăgărăşanul este considerat cel mai frumos drum de pe planetă.

Poate află şi cei de la Ministerul Transportului despre acest lucru şi cei de la Turism şi investesc cum se cuvine în acest drum. Conform unui studiu, este nevoie de trei sau patru poduri pentru a scurta traseul pe serpentine şi pentru a dezvolta turismul şi într-un mod mai plăcut. Ar fi necesari şi vreo opt kilometri de tuneluri- vreo 20 la număr. Pentru a fi deschis tot timpul anului, ar fi necesară o investiţie de aproximativ 20-30 milioane euro pentru amenajarea Transfăgărăşanului, conform unor estimări”, a pecizat Mircea Drăghici.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3