930 x122 grota rece

draghici

Draghici i-a cerut demisia Robertei Anastase in plen

Deputatul Mircea Drăghici i-a cerut oficial, printr-o declaraţie politică, preşedintei Camerei, Roberta Anastase, să îşi dea demisia.

„Din cauza unei preşedinte penale, în aceste zile, toată ţara a putut vedea cum în România anului 2010, democraţia este călcată în picioare prin modul fraudulos în care a fost adoptată legea pensiilor în Camera Deputaţilor. Prin fals, minciună şi grosolănie, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a umflat numărul deputaţilor aflaţi în sală, pentru a raporta adoptarea acestui proiect asumat de PDL, UDMR şi UNPR.
Deşi PSD a strigat de nenumărate ori că portocalii se remarcă doar prin furt şi minciună, şi iată că în cele din urmă, totul a ieşit la iveală, iar dovezile nu mai pot fi trecute cu vederea! Votul dat la Legea pensiilor a fost măsluit. Atunci când a fost adoptat actul normativ, în sală erau mai puţini deputaţi decât numărul de voturi anunţat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Aşa a trecut Legea pensiilor în absenţa parlamentarilor PNL şi PSD+PC.
Dovada fraudei o reprezintă înregistrările video ale şedinţei, în sală aflându-se cel mult 100 de parlamentari, deşi proiectul a fost considerat adoptat cu 170 voturi pentru, două împotrivă şi trei abţineri. Are dreptate Victor Ponta, atunci când a spus că pentru Roberta Anastase .
Este de-a dreptul şocant că o asemenea femeie ocupă o funcţie atât de importantă în stat şi că târăşte în mizerie viitorul unei ţări şi al unei generaţii de oameni, aflaţi la pensie! Până unde merge mizeria portocaliilor? Chiar nu mai există respect pentru nimic! Nici pe vremea lui Caragiale nu se numărau aşa de sumar voturile! Roberta Anastase trebuie să răspundă în instanţă pentru ce a făcut. Mai mult, Roberta Anastase ar trebui să-şi anunţe demisia din poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu să încerce păcălirea opiniei publice printr-o şmecherie procedurală.
Românii s-au săturat de modul în care sunt trataţi, de minciună şi de ipocrizia unor oameni, votaţi să ne reprezinte! O faptă penală petrecută sub ochii opiniei publice, în dispreţ total faţă de legile ţării şi faţă de Constituţia României. Aşa poate fi catalogat pe scurt comportamentul unei aşa-zise doamne din politica zilelor noastre!
Milioane de pensionari au fost codamnaţi la sărăcie şi mizerie printr-un proiect de lege absurd de o persoană care se face că nu ştie să numere! Aşa ceva nu poate fi tolerat într-o ţară europeană şi democratică! De la această tribună, pe care doamna Roberta Anastase n-o respectă nici cât negru sub unghie, eu, deputatul Colegiului Curtea de Argeş, îi cer public, ca un ultim gest de demnitate, să-şi dea demisia şi să se reîntoarcă la reclamele cu săpun! Acolo putea manipula, putea să ne păcălească, în Parlament nu te poţi juca cu vieţile şi destinele românilor!”, i-a transmis Drăghici Robertei Anastase.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3