NOR CURIER 930X122

    draghici

    Drăghici: Guvernul Ponta sprijină studenţii şi absolvenţii de facultate

    Deputatul PSD Mircea Drăghici urează succes tuturor tinerilor care au păşit  într-un nou an universitar şi îi asigură că actualul Guvern se va preocupa în continuare să asigure studenţilor şi doctoranzilor condiţii de studii mai bune şi un acces mai facil pe piaţa muncii.

    „Guvernul condus de Victor Ponta a luat încă de la începutul mandatului măsuri menite să reducă şomajul în rândul tinerilor. Eliminarea plăţii de CAS pentru firmele care angajează tineri va stimula crearea de locuri de muncă şi va încuraja firmele să angajeze tineri absolvenţi. În ceea ce priveşte plata burselor pentru doctoranzi, burse ce au fost tăiate în mod abuziv de PDL, Guvernul va asigura 46 milioane lei pentru plata acestora”, a susţinut consilierul onorific al premierului Victor Ponta.  “Pentru a stimula angajaţii să acorde credit experienţei dobândite de tineri în cadrul studiilor, este important ca materiile studiate să fie adaptate cât mai mult cerinţelor pieţei muncii. În acest fel angajatorii vor apela şi la tinerii absolvenţi de facultate fără experinţă de muncă şi vor renunţa la cerinţa de a avea minim 3 ani de experienţă pentru un job entry level care nu presupune în mod normal existenţa acesteia”, a mai completat deputatul colegiului Curtea de Argeş.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90