EcoMoto 930×122

gingaras

Dupa USL, apare…USP

Sambata, 5 noiembrie 2011, a avut loc la Calarasi o reuniune a filialelor UNPR Arges din regiunea Sud Muntenia la care a participat si o delegatie condusa de liderul filialei argesene, Georgiu Gingaras. Cu aceasta ocazie a fost anuntat faptul ca se pun bazele unei platforme noi de centru-stanga.

 

Participantii la Reuniunea regionala au adoptat, la sfarsitul lucrarilor, cu unanimitate de voturi, si o rezolutie prin care se angajeaza sa sustina o constructie civica pe zona de centru-stanga sub forma unei platforme civice, si anume Uniunea Social Progresista (USP).

Din aceasta ar urma sa faca parte organizatii ale societatii civile, asociatii ale pensionarilor, structuri sindicale si patronale, formatiuni politice. Obiectivul este acela de a obtine la alegerile din 2012 minimum 10% din voturi.

UNPR Arges are ca obiectiv pentru alegerile locale din 2012 un scor chiar mai ambitios, respectiv de 20%, si cel putin 15 mandate de primari.

Pe de alta parte, argeseanul Marian Sarbu, presedintele partidului, a spus ca formatiunea politica pe care o conduce pledeaza pentru ca in Parlament sa mai fie doar 300 de alesi. De asemenea, UNPR nici nu concepe o alta forma de guvernare decat cea de republica pentru Romania.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3