930×122 CAPRA 5

    theo_nicolescu02

    E ca si cum un iobag ne-ar da lectii despre liberalism

    Vicepreşedinte PNL Argeş, Theo Nicolescu, îi răspunde lui pedelistului Stefan Ciocănel, după ce acesta şi-a manifestat dezamăgirea că PNL s-a aliat cu PSD şi nu merge pe acelaşi drum cu cei de la PDL, în baza…principiilor de dreapta.

    Theo Nicolescu susţine că ar fi imposibil ca PNL să se alieze cu PDL din cauza liderilor pe care partidul de la putere îi are, în frunte cu Traian Băsescu. În plus, orice alianţă cu PDL este eliminată prin articolul special stipulat în moţiunea PNL, în momentul alegerii lui Crin Antonescu preşedinte. Cât priveşte principiile de dreapta, Theo Nicolescu a reamintit că majorarea TVA sau creşterea bazei de impozitare nu sunt măsuri liberale, dar şi că PDL făcea parte, recent, din grupul PSE. Vicepreşedintele PNL Argeş a mai dat un argument prin care lipseşte principiul liberalismului la PDL, momentul „puciului din Argeş”. „Numai ca să ne gândim la o alianţă cu PDL ar fi nevoie de o modificare printr-un nou Congres. Sunt unii care s-au declarat, în Piteşti, dezamăgiţi că noi nu vrem să ne aliem cu PDL, invocând pretexte de dreapta. Ştim cu toţii de tentativa de puci sau de şpriţ, de la Bascov. Păi nu poate să îmi vorbească de dreapta cineva când principiul de bază este libertatea individului, iar comportamentul din cadrul acestei organizaţii este al unui partid de iobagi. Cum să fii tu egalul meu, ca şi liberal? E că şi cum ne-ar da noua lecţii de liberalism un iobag. Cât priveşte atitudinea lui Mircea Andrei, mi se pare una de rechin, de stăpân. Or, atâta timp cât îi merge… Acei pucişti nu sunt în stare să se impună, primesc ceea ce merită, sunt nişte iobagi”, a precizat Theo Nicolescu

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90