New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

ELENA_UDREA_IN_PITESTI

ELENA UDREA VINE ÎN PITEȘTI

Partidul Mișcarea Populară Argeș organizează conferință de presă. Întâlnirea cu jurnaliștii va avea loc vineri, 21 februarie, cu începere de la ora 13, la sediul din Pitești al acestei formațiuni politice.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Vedeta conferinței va fi Elena Udrea, liderul de facto al PMP. Udrea va veni în Pitești ca să-l înscăuneze oficial pe omul de afaceri Daniel Dragomir (fost PDL, candidatul pe care democrat-liberalii l-au avut în alegerile din 2012 pentru funcția de primar al Piteștiului) președinte al filialei argeșene a partidului lui Traian Băsescu.

La conferința de presă vor participa și președintele pe hârtie al PMP, Eugen Tomac, parlamentarul Florin Popescu (fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița), președinta organizației de femei a PMP, fosta mare tenismenă Ruxandra Dragomir, și membri ai Fundației Mișcarea Populară.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Votant sef spune:

    Frumos ! Elena Udrea lider de facto ! Mi se pare absolut normala titulatura : o merita cu prisosinta, e ca mai in voga politician al opozititi parlamentare ! Ceea ce ma bucura insa si mai mult este faptul ca judetele supranumite ” rosii ” vor fi in sfarsit reduse la tacere…ajunge cu comunistii In Romania ! Sus PMP ! Jos comunistii !!!

  • miruna spune:

    La vremuri noi tot noi;ce sa-ti spun il resusciteaza pe Dragomir care s-a facut de ras cand a candidat pentru primaria PITESTI.Fratilor cu astia veniti voi.Halal politicieni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3