New Profesional Consult 930 x 122

    nastase

    Eu il injur public pe Basescu nu e nevoie de stenograme

    Întrebat în ce măsură numele său ar putea apărea în deja la modă stenogramele convorbirilor cu Vântu sau cu alţi „moguli” din presa centrală, Năstase a răspuns ironic că nu a vorbit decât de câteva ori cu Vântu şi de fiecare dată i-a transmis că postul său de televiziune l-a favorizat pe Traian Băsescu în lupta cu Mircea Geoană de la alegerile prezidenţiale.

    „Cred că am vorbit de vreo două sau trei ori cu Vântu, dar cred i-am transmis că Realitatea a favorizat infractorul! O să trăim din stenograme. Eu cred însă că, normal, ar fi să ne spunem direct ce avem de spus. O să fac însă apel la un moment dat să ne întoarcem la telefonul clasic şi la porumbei pentru a comunica. Telefonia mobilă a creat mult de lucru şi pentru stenografe şi aparatul tehnic, pentru că s-ar putea să distrugem în acest fel veniturile şi profiturilor marilor companii de telefonie mobilă. Am văzut că DNA îşi cumpără noi aparate pentru interceptări. Se ajunge în lumea lui Orwell şi prin aceste tehnici. Mi-au plăcut procurorii în explicaţia dată pentru că au dat drumul la stenograme: ca să caracaterizeze omul. Nu are legătura cu faptă. Este un fel de descriere ca la partid, cum se făcea înainte. Intrăm într-o atmosferă schizofrenică”, a menţionat Năstase.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90