NOR CURIER 930X122

ANDREI_GEREA_CONFERINTA_DE_PRESA_USL

EXCLUSIV! Cum a primit familia lui vestea că va fi ministru?

Nominalizarea pentru funcţia de ministru este, pentru orice politician, o mare onoare, dar, în egală măsură, reprezintă şi o responsabilitate. Află cum a primit familia lui Andrei Gerea vestea că acesta a fost nominalizat să preia conducerea Ministerului Economiei!

„Familia mi-a fost mereu alături. A primit vestea cu emoţie, dar şi cu ceva teamă văzând ce se întâmplă cu cei care ajung prin asemenea funcţii. Dar nu mă tem, pentru că dacă vrei să faci ceva pentru un anumit domeniu te implici, dacă nu, nu!

Mă simt pregătit! Am reprezentat industria românească ani de zile, am semnat contracte în numele ei, am lucrat 8 ani în zona asta. Apoi este experienţa din sistemul bancar, plus că 9 ani am activat în comisia economică a Camerei Deputaţilor”, ne-a declarat Andrei Gerea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90