930×122 CAPRA 5

    pandele

    Exclusiv Epitesti! Pandele: Este mai mult de imagine trimiterea mea in judecata

    Contactat telefonic in legatura cu trimiterea sa in judecata pentru luare de mita, deputatul PDL Sorin Pandele a declarat in exclusivitate pentru Epitesti.ro ca a aflat si el de decizie tot de pe fluxurile de stiri. Pandele se considera nevinovat si a mentionat ca se va apara in instanta. Dansul considera ca dosarul este mai mult un joc de imagine al DNA.

    ” Am aflat si eu decizia tot de pe internet. Lucrurile sunt foarte simple. Pe vremea cand eram director la cadastru am semnat un titlu pentru punerea in posesie pentru un teren aflat in instanta, in spatele caruia nu existau toate documentele necesare. Eu insa trebuia sa semnez, ca director. De restul, trebuia sa se ocupe angajatii mei. Pana ajungea la mine ca sa dau semnatura finala, trebuia sa ca situatia acelui teren sa fie clarificate in restul procedurilor, sa primeasca toate avizele. Pana la mine, toate procedurile trebuiau indeplinite, de la mine se ducea titlul la comisia judeteana de fond funciar. Ca orice justitiabil, ma voi apara in instanta, nu este nicio problema. Cred ca este oricum un dosar facut de DNA mai mult pentru imagine”, ne-a declarat Sorin Pandele, deputat PDL de Arges. Sorin pandele beneficiaza de imunitatea parlamentara, dar procurorii ar putea cere, la fel ca in cazul senatorului PSD, Catalin Voicu, ridicarea acestei imunitati.
    Va reamintim ca deputatul PDL Sorin Andi Pandele a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale, in forma continuata, precizeza DNA, intr-un comunicat de presa.
    Pandele a fost fost director al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (O.C.P.I.) Arges, in perioada 2005 – 2008 si este acuzat ca a dispus in mod nelegal emiterea unui titlu de proprietate pentru un teren intravilan 1,1953 ha. {loadposition inside}

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3