NOR CURIER 930X122

buletine

Vot_Pitesti_epit

EXCLUSIV! A FOST STABILITĂ ORDINEA CANDIDAȚILOR PE BULETINELE DE VOT PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN!

Toate cele 7 candidaturi înregistrate la Biroul Electoral pentru alegerile privind preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş au rămas definitive.

Citiți și: Atenție! Reguli noi la buletine din această lună!

De asemenea, preşedintele Biroului a procedat şi la tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii candidaţilor pe buletinele de vot pentru alegerile care vor avea loc pe 25 mai, în aceeași zi cu europarlamentarele. Ordinea este următoarea: 1.Cătălin Teodorescu (PDL) 2.Ion Popa (PNL) 3.Florin Tecău (Alianţa PSD-UNPR-PC) 4.Lucian Cioacă (PMP) 5.Mihai Deaconu (PP-DD) 6.Gheorghe Davidescu (Forţa Civică) 7.Gheorghe Dinescu (PNŢ-CD).

Prefectura va organiza selecţia pentru desemnarea firmei care se va ocupa de tipărirea buletinelor de vot (care trebuie să fie cu 10% mai multe decât numărul alegătorilor înscrişi în listele permanente, respectiv 518.000).

Citiți și: Reguli noi pentru cei care își fac buletin

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90