930×122 CAPRA 5

alegeri

EXCLUSIV! PENDIUC FACE DENUNŢ LA DNA!!! UPDATE

Primarul în funcţie al Piteştiului, Tudor Pendiuc, nu se lasă şi, după ce solicitarea sa a fost respinsă de Biroul Electoral Pitești și ulterior de Biroul Electoral Județean Argeș (care și-a declinat competența), a contestat rezultatele alegerilor de duminică și la Biroul Electoral Central, cerând renumărarea voturilor.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Pendiuc ne-a declarat că se va adresa şi Parchetului, dar şi la DNA cu un denunţ penal, considerând că alegerile pentru funcția de primar al Piteștiului au fost fraudate.

„Am constatat foarte multe inadvertenţe. De exemplu, pe unele procese verbale se vede clar cum mie mi-au dat 9 voturi, iar domnului viceprimar Cornel Ionică i s-au trecut 129 de voturi, când situaţia de fapt era cu totul alta. Voi face sesizare la organele de cercetare penală pentru a stabili dacă şi cine a furat. Fac aceste demersuri pentru corectitudinea procesului electoral, nu pentru altceva. Şi sunt sigur că voi reuşi!”, ne-a spus Tudor Pendiuc.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Vă reamintim că primarul, care a candidat ca independent, a fost învins de viceprimarul Cornel Ionică, de la PSD, la o diferenţă de câteva sute de voturi. Rezultate: 1.Cornel Ionică (PSD) – 24, 87% (12.088 de voturi) 2.Tudor Pendiuc (independent) – 23,63% (11.484).

UPDATE: Astăzi, de la ora 16, Tudor Pendiuc a organizat o conferință de presă la Casa Cărții. Pendiuc a anunțat că mâine va face plângere penală in rem (în legătură cu fapta, nu cu o persoană sau o entitate anume) la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești și că este posibil să se adreseze și Direcției Naționale Anticorupție. În plus, fără a da nume, Tudor Pendiuc a precizat că cel puțin încă un partid va contesta la procurori rezultatul alegerilor din Pitești. Pendiuc a afirmat că în nu mai puțin de 41 dintre cele 89 de secții de votare din Pitești a găsit nereguli.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90