930×122 CAPRA 5

geoana_mar

Exit-polluri, rezultate neoficiale: Mircea Geoană, uşor avans faţă de Traian Băsescu

Candidatul PSD, Mircea Geoană, îl devasează cu circa 2% pe Traian Băsescu în preferinţele românilor care au ieşit la urne la primele ore ale dimineţiii, anunţă Voxpublica care citează exit-pollurile CCSB, INSOMAR şi CURS. Cei doi sunt urmaţi, la mare distanţă, de Crin Antonescu. În schimb, CSOP îl indică în frunte pe Traian Băsescu cu 36% din totalul voturilor exprimate până la ora 13.00.

 

Astfel, potrivit CCSB citat de Voxpublica, Mircea Geoană a fost ales de 34% din românii care şi-au exercitat votul în această dimineaţă. Contracandidatul său Traian Băsescu a fost votat de 32% din cetăţenii cu drept de vot, în timp ce candidatul liberal, Crin Antonescu, a primit 18% din voturi.

Mircea Geoană a primit cele mai multe voturi şi potrivit INSOMAR,  fiind ales de 36% din cetăţenii cu drept de vot. Traian Băsescu a fost votat de 33% din români, în timp ce Crin Antonescu a primit voturile a 18% din alegători.

Candidatul PSD s-ar afla pe primul loc şi în exit-pollul CURS.  Mircea Geoană a fost votat de 36 %, Traian Băsescu – 34%. Candidatul PNL, Crin Antonescu, a obţinut doar 19%.

Potrivit sutu.ro, care citează CSOP, clasamentul arată diferit. Traian Băsescu conduce în preferinţele alegătorilor, obţinând 36% din numărul voturilor exprimate. Pe locul doi se află candidatul PSD, Mircea Geoană, cu 30%, urmat de Crin Antonescu cu 22%.

Sursa: realitatea.net

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3