930×122 CAPRA 5

alegeri

EXCLUSIV! PREDOIU sau FALCĂ? Iată cine a câștigat în Argeș!

PDL-iștii argeșeni au ales astăzi candidatul democrat-liberalilor pentru alegerile prezidențiale de anul viitor. Votarea s-a desfășurat între orele 9 și 17 în 8 secții: 2 în Pitești și câte una în Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Costești, Topoloveni și comuna Lunca Corbului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

La urne s-au prezentat 3.308 dintre cei 4.179 de membri de partid ai PDL Argeș. Procentul de prezență s-a ridicat la 79, 16%. Voturile valabil exprimate au fost 3.260.

Pentru Cătălin Predoiu au votat 2.361 de persoane (72, 42%), iar pentru Gheorghe Falcă – 899 de persoane (27, 58%). Prin urmare, în Argeș câștigător al alegerilor interne pentru desemnarea candidatului PDL pentru funcția de președinte al țării este Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte la nivel central al Partidului Democrat Liberal.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Amintim că joi Predoiu și Falcă, primar al Aradului, au fost în Pitești pentru a-și prezenta oferta electorală.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3