930 pe 122 COSTACHE

femei

FEMEILE DIN PSD ARGEȘ VOR PUTEREA ÎN PRIMĂRII

În acest weekend a avut loc reuniunea femeilor social-democrate din colegiul Câmpulung Muscel. Reuniunea a fost coordonată de deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Argeş.

Citiți și: Venitul minim de incluziune este un program focalizat pe cei vulnerabili

Cu această ocazie, au fost prezentate informări despre activitatea organizaţiilor de femei din Muscel şi un calendar al activităţilor Organizaţiei Judeţene de Femei pentru perioada 2015-2016. Un obiectiv important este ca la alegerile locale de anul viitor în fiecare consiliu local din zonă să existe cel puţin o femeie din partea PSD, iar minim doi dintre candidaţii social-democrați pentru funcţia de primar în localităţi din colegiu să fie, de asemenea, femei.

La eveniment au participat preşedinţii organizaţiilor locale de femei din colegiu. Este vorba de organizaţiile din municipiul Câmpulung Muscel și comunele Albeştii de Muscel, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Cetăţeni, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Lereşti, Rucăr şi Stoeneşti.

Citiți și: Noua lege a pensiilor a fost adoptată!

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90