Donaris 930 x 122

medic

Femile liberale propun analize periodice gratuite

Luna viitoare, femeile liberale vor derula un program de promovare în judeţul Argeş cu privire la o viitoare iniţiativă legislativă a Luciei Varga- preşedintele de la nivel naţional- intitulată „PNL are grijă de sănătatea ta”.

Femeile liberale, membri ai TNL şi medici vor informa la corturile amenajate în oraşele şi comunele din judeţ cu privire la importanţa analizelor periodice. Cetăţenii care vor veni la corturi vor fi chestionaţi cu privire la intervalul la care obişnuiesc să îşi facă analizele periodice, le va fi măsurat gratuit nivelul glicemiei şi al tensiunii, iar dacă va fi cazul vor fi trimişi chiar la medicii de specialitate. De asemenea ei vor fi întrebaţi dacă sunt de acord

cu o lege privind prevenţia în domeniul sănătăţii. Conform Luminiţei Paul, liberalii doresc ca analizele periodice să fie introduse în pachetul de servicii medicale, astfel încât ele să poate fi făcute gratuit de către toţi cetăţenii. Dacă proiectul legislativ nu va fi adoptat până la alegeri, iniţiativa va fi introdusă în programul de guvernare al USL pe sănătate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3