930×122 CAPRA 5

boc_papusa

Feriti capul, avem guvern debil!

Deputatul P.N.L. Andrei Gerea sustine ca actuala guvernare poarta intreaga responsabilitate pentru situatia de criza in care se adanceste Romania, care, in curand, va intra in incapacitate de plata si a carcaterizat cabinetul Boc ca fiind unul…debil!

“Avem de-aface cu un  Guvern debil! Ei nu au creier decat pentru furat. Aceasta este singura comanda motrica pe care o au! Hotia si minciuna celor din P.D.L. a fost mai puternica decat economia si cei care vor sa faca afaceri cinstite in Romania. Aceasta mafie portocalie a reusit sa demoleze tot ce au facut guvernele, asa cum au fost ele, mai bune sau mai rele, timp de 20 de ani. Guvernul Basescu-Boc-Udrea a ingropat totul, suntem la un pas de incapacitate de plata, romanii sunt in fata taierii veniturilor, ceea ce nu credeam ca se va mai intampla. Am aflat ca nu mai sunt bani la buget si ca singura masura viabila mai este sa taiem salariile si pensiile.
Este la mintea cocosului ca luarea banilor din buzunarul romanilor nu va duce la cresterea economica. Sa ne explice cum, daca se taie pensiile, vom ajunge la crestere economica? Cum sa nu ajungem la faliment daca au fost orgii pe bani pulici, daca Udrea primeste bani doar pentru clientela politica, Videanu da milioane de euro in plina criza numai pe calculatoare? Si acum, sa faca poporul din nou sacrificii! Cu ce se castiga statul din concedieri?
Plateste  ajutor de somaj!  Banii din imprumuturi s-au dus in buzunarele lor. Ei au jefuiti oamenii cu buna stiinta, sunt aproape la fel de rai ca cei care au tras in oameni de Revolutie. Au cumparat voturi, parlamentari, demnitari, au santajat directori de concetrante si i-au racolat cu forta. Ar trebui sa se reprofileze baietii astia de la P.D.L., sa fure si ei de prin bancomate, daca tot vor sa impoziteze I.T.-ul, ca asta le-a mai ramas. Prima masura pe
care o pot lua e ca Guvernul Boc sa demisioneze: Boc sa taie lemne acasa, Basescu sa se plimbe pe mare!”, a afirmat Andrei Gerea.{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3