NOR CURIER 930X122

basescu

Finul lui Băsescu, în Pitești: discurs pe muzica lui Tina Turner, proiecție video și autografe!

Gheorghe Falcă a avut o prezentare spectaculoasă în fața PDL-iștilor argeșeni adunați astăzi în clădirea nouă a Muzeului Județean din Pitești. O prezentare net superioară contracandidatului său, Cătălin Predoiu.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Spre deosebire de Predoiu, finul lui Traian Băsescu, primar al Aradului, a venit înarmat cu un adevărat arsenal de prezentare: proiecție video, fundal muzical, fly-ere și câteva exemplare dintr-o carte scrisă de el, de peste 200 de pagini, cu o grafică de excepție. De altfel, la finalul întâlnirii cu democrat-liberalii argeșeni, înainte de conferința de presă, Gheorghe Falcă a dat autografe!

În timpul discursului, finul lui Băsescu a fost într-un du-te vino continuu, gesticulând și deplasându-se de colo până colo în fața sălii. „Vreau să văd români fericiți!”, a spus Falcă, moment în care o doamnă din sală i-a șoptit vecinei de scaun: „M-a luat cu furnicături!”. Tot spre deosebire de Cătălin Predoiu, primarul Aradului a avut și un fundal sonor, de care s-a ocupat cineva în mod special, fundal care a culminat cu refrenul cunoscutei piese a solistei Tina Turner, „Simply The Best”. Precizăm că Predoiu a venit în Pitești aproape cu mâinile goale. Mai exact doar cu exemplare ale unui banal flyer.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Gheorghe Falcă și Cătălin Predoiu s-au aflat azi în Pitești în campanie electorală internă pentru alegerile care stabilesc candidatul PDL pentru postul de președinte al României. PDL-iștii din Argeș vor vota pe 7 decembrie pentru unul dintre cei doi. Până acum, în toate regiunile a câștigat Predoiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3