930×122 CAPRA 5

mascat

Fortele de ordine se pregatesc pentru scandal in Pitesti

Fortele de ordine din Pitesti se pregatesc pentru manifestatii de protest violente in centrul Pitestiului. Mai multe informatii, care au venit si dinspre judet si dinspre centru, de la Bucuresti, au atras atentia administratiei locale si fortelor de ordine. Se pare ca PDL pregateste actiuni de protest in centrul Pitestiului, in cazul in care Traian Basescu va pierde, pentru a invoca o fraudare a alegerilor. Primarul Tudor Pendiuc face apel la spiritul civic al cetatenilor, si ii cheama sa vina in centrul Pitestiului in numar cat mai mare, astfel inca astfel de manifestari negative sa fie prevenite. Deja, fortele de ordine se pregatesc de interventie, fiind foarte posibil ca in centrul Pitestiului sa isi faca aparitia, mai pe seara, autospeciale si trupele de interventie, pentru a impiedica orice mainifestari de natura violenta. PSD a instalat o scena in curtea sediului organizatiei judetene unde va fi asteptat rezultatul alegerilor.
Primarul Tudor Pendiuc si presedintele CJ Arges, Constatin Nicolescu, fac apel la calm.
De cealalta parte, Cristian Boureanu, liderul PDL Arges, a afirmat ca pliantele ar fi fost facute chiar de primarii PSD, si a inaintat acuze de fraudare asupra celorlalte partide.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3