New Profesional Consult 930 x 122

    roberta-anastase

    Frauda, adevarata putere a PDL

    Vicepreşedintele PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu, acuză membrii PDL de frauda comisă la votul pentru Legea unitară a pensiilor din Camera Deputaţilor, catalogaând-o drept, probabil, cea mai gravă încălcare sistemului democratic din parlamentul unei ţări din Uniunea Europeană.

    Efectul acestei legi ar fi, dacă ea ar fi promulgată, nu doar lovirea în rândul pensionarilor, ci şi umilirea acestora, prin condamnarea la un trai lipsit de decenţă, susţine Bucura Oprescu, şi asta doar pentru a satisface ordinele venite din partea lui Traian Băsescu. „O ţară întreagă a putut vedea cum parlamentarii PDL şi acoliţii lor care sprijină acest Guvern impotent au fraudat votul la Legea Pensiilor, astfel încât să se facă pofta lui Băsescu şi a lui Boc. Pensionarii nu doar că sunt condamnaţi la un trai mizer, prin valoarea mică a punctului de pensie promovată de PDL, ci sunt şi umiliţi. Pe spatele lor s-a comis cea mai mare, probabil, fraudă legislativă dintr-o ţară democratică europeană. Să numeri strâmb, să pui dublu la socoteală numai să îţi iasă numărul necesar de voturi pentru o lege mârşavă, iată adevărata hidoşenie a acestei guvernări din ce în ce mai dictatoriale.
    Este trist că, încercând să acopere frauda de proporţii comisă, pedeliştii au ieşit apoi furibunzi la atac acuzând PSD că ar fi solicitat bani pentru colegiile proprii pentru ca parlamentarii săi să părăsească sala de şedinţe. Este o manevră josnică, o manevră ce denotă lipsă de caracter şi de bărbăţie în asumarea răspunderii. După ce cu o zi înainte mieunau că sunt dispuşi să repete votul, un pic speriaţi de infracţiunea comisă, pedeliştii s-au regrupat apoi în cel mai autentic stil băsescian şi, neinvocând un pixel albastru, au încercat să creeze în schimb o diversiune pentru a abate atenţia oamenilor de la frauda lor. Ne întrebăm, dacă în Parlament s-au putut deda la o astfel de acţiune, oare ce au făcut pedeliştii la alegeri şi în alte ocazii unde a fost nevoie de voturi? Câte fraude au mai putut comite?
    Să fie acesta răspunsul pentru voturile la secundă şi pe bandă rulantă ale românilor din străinătate cu care Traian Băsescu <> un nou mandat de preşedinte? Suntem convinşi că pensionarii, ca şi ceilalţi membri ai societăţii, văd adevărul. Că le-a ajuns să fie furaţi şi minţiţi de această guvernare care a ridicat frauda la rangul de putere în stat. Că vor altceva. Şi că momentul în care se vor scutura de această guvernare nefericită nu va fi foarte departe!”, a fost mesajul transmis de purtătorul de cuvânt al PSD Argeş.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90