NOR CURIER 930X122

    fulga

    Fulga, reprimit in PRM!

    Avocatul Marian Fulga a fost reprimit in PRM. Biroul Permanent National al partidului a luat aceasta decizie in saptamana in curs, Corneliu Vadim Tudor fiind cel care, practic, a decis reprimirea lui Fulga.

    Fulga si-a recapatat aproape toate drepturile in PRM, mai putin functia de presedinte al filialei argesene pe care a pierdut-o odata cu excluderea din partid. El a fost exclus din PRM in urma cu aproape 6 luni, fiind acuzat de Corneliu Vadim Tudor ca, impreuna cu alti membri ai PRM din alte zone ale tarii, ar fi complotat pentru inlaturarea sa de la conducerea partidului.

    De la excluderea lui Fulga din PRM, filiala argeseana a avut nu mai putin de 5 presedinti interimari, nici unul nerezistand mai mult de doua luni in functie. Presedinte interimar in functie este Ilie Mirita, de fel din Bogati, consilier local in comuna respectiva.

    Marian Fulga a facut numeroase memorii catre conducerea PRM pentru a fi reprimit in partid, dar niciunul nu a fost luat in seama. De abia in momentul in care avocatul a spus ca va merge pana in panzele albe, inclusiv in instanta, clamandu-si nevinovatia, atitudinea celor de la Centru s-a schimbat.

    In curand vor fi alegeri pentru desemnarea conducerii filialei din Arges a PRM, ocazie perfecta pentru Fulga de a incerca o revenire spectaculoasa in fruntea organizatiei. El inca se bucura de sustinerea mai multor membri importanti ai PRM Arges care, la randul lor, au facut memorii in favoarea sa la Bucuresti.

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90