EcoMoto 930×122

fulga

Fulga se impaca cu Elena Pascu

Dupa 6 luni de pauza, perioada in care a fost exclus din PRM, Marian Fulga a revenit vineri, 12 noiembrie, la o conferinta de presa a filialei partidului condus la nivel national de Corneliu Vadim Tudor. El a anuntat ca se va impaca si cu Elena Pascu, sefa organizatiei de femei a PRM Arges.

 

Fulga a fost reprimit recent in partid si urmeaza sa primeasca si o functie importanta in filiala, mai ales ca in momentul in care a fost exclus din PRM pentru un asa-zis puci pus la cale impotriva lui Vadim el era chiar presedinte al PRM Arges.

 

Cel mai important anunt al conferintei de ieri a fost acela ca Fulga va renunta la plangerea formulata impotriva Elenei Pascu, presedintele organizatiei de femei a filialei, cea pe care a acuzat-o la un moment dat ca i-a lezat imaginea printr-o serie de declaratii pe care le-a facut.

Printre altele, Elena Pascu sustinea ca, intr-adevar, Marian Fulga ar fi pus la cale un puci impotriva lui Vadim lucru negat cu vehementa de Fulga. Fostul presedinte al PRM Arges intentiona sa ii ceara in instanta Elenei Pascu daune de circa 100.000 de lei, insa acum lucrurile au intrat pe un fagas normal. Cei doi chiar au stat unul langa altul la conferinta de ieri.

„Eu am fost mereu aproape de PRM, chiar si cand nu am fost membru. Am declinat si toate ofertele de a intra in alte partide pe care le-am primit, pentru ca locul meu este la PRM. PRM este partidul meu de suflet”, a spus Fulga.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3