930×122 CAPRA 5

base

Fumigenele lui Basescu

În opinia deputatului PSD Mircea Drăghici, agenda publică este acum ocupată cu subiecte provocate de către PDL şi preşedintele Traian Băsescu.

Discuţiile privind schimbarea premierului, îndreptarea scandalului de la vămi către sindicate şi deiverse declaraţie nu au alt rol decât de a distrage atenţia cetăţenilor de la situaţia dramatică a vieţii de zi cu zi: scumpiri la alimente şi combustibil, lipsa creşterii economice, şomaj în creştere, pierderea locurilor de muncă sau dizolvarea mai multor spitale. „Săptămâna aceasta s-au întâmplat multe lucruri.

Agenda publică este virusată de Palatul Cotroceni cu alte chestiuni care nu fac atingere cu prioritate de viaţa cetăţeanului. Săptămâna aceasta, 71 de spitale au fost rase, 2600 de profesori au fost daţi afară din învăţământul universitar, 20 instanţe judecătoreşti s-au închis, 10.000 de locuri muncă au fost închise, reţele de corupţie s-au dovedit a fi o puşculiţă pentru PDL.

Din nefericire nouă ni se furnizează ca subiecte de discuţie chestiuni legate de Băsescu care peticeşte imaginea PDL în şedinţe până la 5 dimineaţa, care face casting pentru funcţia de premier, care duce corupţia din vămi în zona sindicală, care dă verdicte în locul instanţelor de judecată şi aduce în discuţie fapte de corupţie din 2002. Băsescu nu vrea decât să ducă în derizoriu situaţia neagră din România”, a afirmat Mircea Drăghici.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90