New Profesional Consult 930 x 122

furt

FURT ŞI TRĂDARE ÎN ARGEŞ!

În judeţul Argeş se desfăşoară una dintre cele mai ample campanii de furt organizat, furt acompaniat de multe trădări, unele neaşteptate.

Citiți și: A furat mai multe ceasuri dintr-o locuință, apoi le-a amanetat. Hoțul avea cheie!

Este vorba despre perioada precampaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Deoarece nu sunt capabile să vină cu oameni noi în faţa electoratului, partidele politice din Argeş, mai vechi sau mai noi, încearcă să fure de la concurenţă personaje pe care le consideră valoroase şi cu şanse la obținerea mandatelor de primari, consilieri locali sau consilieri judeţeni.

PSD, partid care a racolat recent peste 100 de aleşi locali de la toate formațiunile politice, a pierdut vineri un primar de municipiu, Partidul pentru Argeş şi Muscel luându-l în rândurile sale pe Nicolae Diaconu de la Curtea de Argeş. Acelaşi PAM a racolat consilieri locali precum Mihai Tudor de la PNL, deci nu contează de unde provin potenţialii candidaţi.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

De asemenea, Mişcarea Populară a luat oameni de la toate partidele, foştii primari din Săpata, Nicolae Stanciu (PSD), şi Merişani, Marius Dumitrescu, (tot de la PSD), fiind doar două exemple. Tot partidul lui Traian Băsescu a racolat unul dintre cei mai controversaţi oameni politici (?) din Argeş: Marian Niţă (fost membru PSD), aflat recent în mijlocul unui scandal naţional în care s-au reclamat o serie de abuzuri care ar fi avut loc la un centru de îngrijiri speciale.

În tot judeţul este o adevărată „olimpiadă” de trădări şi racolări, care, până la urmă, se vor încheia cu furtul voturilor cetăţenilor. Spunem furt deoarece lipsesc programele şi proiectele pentru localităţi, dar sunt foarte prezente interesele de tot felul şi lupta pentru eternul și scârbosul „ciolan”. (Foto: bzv.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3