930X122 MAIA

GabiPopa

Gabi Popa bate campii: Nicolescu a avut o “stare de lipotimie”

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, pedelistul Gabriel Popa, a declarat, ieri, că preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, căruia i s-a făcut rău la scurt timp de la arestarea sa, nu a suferit un stop cardiac, ci a avut o “stare de lipotimie”.

“A existat un prim apel făcut prin sistemul 112, la ora 19:05 (joi-n.r.), pentru o persoană necunoscută, care avea o stare de lipotimie şi care se afla în incinta Tribunalului Argeş. În 4 minute, echipajul ambulanţei a ajuns acolo. S-a constatat că este vorba despre Constantin Nicolescu, care acuza un disconfort toracic şi acuza o stare generală uşor modificată. În urma consultului medical, a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean. Nu a necesitat manevre terapeutice speciale pe timpul transportului. Pacientul a fost predat medicilor de la UPU. Au fost făcute investigaţiile cerute de medicii de la UPU.

Ulterior, aceştia ne-au solicitat să îl transportăm la Spitalul Floreasca. În jurul orei 22:00 a fost predat Spitalului Floreasca. Aş vrea să menţionez că, în toată acesta perioadă, nu s-a pus problema unui stop cardiac, nefiind necesare manevre speciale în astfel de situaţii”, a declarat dr. Gabriel Popa, în ciuda informaţiilor oferite presei la momentul de la Tribunal chiar de către medicii de pe Ambulanţă, citat de Hotnews, flux de ştiri care în ultima perioadă a prezentat mai multe informaţii din dosar, furnizate de DNA. Probabil, conform singurei depoziţii a unui om din sistemul medical din PDL care a vorbit despre această cauză, Constantin Nicolescu face jogging de la un etaj la altul al Spitalului Floreasca, iar imaginile văzute de toată lumea erau, bineînţeles, cu pixelul albastru. Ruşine, Dinu Patriciu!
Demisia!

Ca să vă arătăm cât de profesionist este Gabriel Popa, fostul senator PDL, căruia îi propunem să ceară ministrului ungur al sănătăţii să-i demită pe cei de la Floreasca şi pe şefii SMURD Bucureşti, şi să le ia el funcţia, ori, mai bine, să îşi dea demisia că e incompetent de pute, iată diagnosticul furnizat de medicul primar în medicină de urgenţă de la SMURD Bucureşti, Constantin Olteanu: „În urma consultărilor şi a investigaţiilor, la pacientul Constantin Nicolescu s-a stabilit următorul diagnostic: accident vascular cerebral, hipertensiune arterială sistemică, microangiopatie cerebrală, sindrom cronoarian acut, angină pectorală. Adică este vorba de efectele în timp ale unei hipertensiuni arteriale care i-au afectat atât vasele cerebrale, cât şi vasele inimii”, a declarat Constantin Olteanu, medic primar medicină de urgenţă, departament UPU, SMURD Bucureşti.

Constantin Nicolescu este în continuare internat la secţia de terapie intensivă cardio-vasculară. „Acesta este evaluat, supravegheat şi abia apoi se va decide dacă va fi necasară interventi cirurgicală”, a completat medicul SMURD Bucureşti. Pai suna asta a rezultatul unei…stari de lipotimie?

555×222  MAIA
eurial 570×90