Eurial 930 x 122

Gentea

ÎN PSD ARGEȘ GENTEA A REFUZAT FUNCȚIA DE SECRETAR GENERAL

Deputatul Simona Bucura Oprescu, vicepreşedinte PSD Argeş, a făcut astăzi, în conferinţa de presă a filialei, precizări despre şedinţa de miercuri a Biroului Permanent Judeţean în care au fost înaintate propunerile pentru noua conducere interimară.

Citiți și: Gentea, dezvăluiri despre Trivale: ,,Dacă va fi nevoie să mergem în instanță, o vom face!”

Oprescu a informat că a existat unanimitate pentru ca senatorul Şerban Valeca să devină preşedinte interimar al filialei și primarul Mioveniului, Ion Georgescu, să fie preşedinte executiv interimar. A mai existat o propunere: preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, să preia funcţia de secretar general. Gentea a refuzat, însă, invocând motive personale.

„Noua echipă de conducere este una cu integritate, fără probleme cu legea şi care sunt convinsă că va face multe lucruri bune pentru argeşeni.”, a spus Simona Bucura Oprescu.

Citiți și: Semafoarele din Pitești: Sincronizate, dar încă nu inteligente

Propunerile privindu-i pe Valeca şi Georgescu au fost formulate în urma scandalului sexual în care este protagonist preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău. Acesta a fost nevoit să renunţe la funcția de președinte interimar al PSD Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3