930 x122 grota rece

mioveni_psd

“Geoana, un presedinte care sa ne reprezinte!”

Mioveni. 22 octombrie 2009. PSD Arges.
Joi, in sala mare a Casei de Cultura din Mioveni, a avut loc o intalnire extraordinara a membrilor si simpatizantilor P.S.D. intalnirea social-democratilor a avut ca rol pregatirea startului campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. La evenimentul gazduit de primarul Ion Georgescu, au participat parlamentari de Arges, primarii din comunele limitrofe, consilieri judeteni, dar si grupul senatorial al P.S.D., in frunte cu liderul acestui grup, vicepresedintele la nivel national, Ion Toma. Membrilor si simpatizantilor P.S.D. le-au vorbit liderii de la Bucuresti, dar si presedintii organizatiilor din Mioveni.

mioveni_psd Printre altele, Ion Toma l-a anuntat pe primarul Georgescu ca se lucreaza deja la un proiect legislativ prin care senatorii spera sa obtina fonduri pentru finalizarea constructiei Catedralei din oras. Discursul cel mai inflacarat a fost al presedintelui P.S.D. Arges Constatin Nicolescu. El le-a explicat oamenilor ca, de fapt, referendumul cerut de Traian Basescu este o diverviune menita sa il ajute in campania electorala, avand in vedere ca modificarea numarului de parlamentari putea fi facuta printr-o simpla lege, fara a mai fi cheltuite sume importante de bani degeaba, mai ales ca, indiferent de rezultatul referendumului, tot Parlamentul legifereaza. Ulterior, Nicolescu le-a cerut social-democratilor sa il sprijine pe Mircea Geoana nu doar sa intre in turul doi si sa castige alegerile, ci sa o faca si cu un scor foarte bun, mai ales in primul tur, astfel incat, in momentul in care ar urma sa fie conceput guvernul, P.S.D. sa aiba o mai mare forta in negocierile cu celelalte partide, inclusiv P.N.L., si deci si un numar mai mare de portofolii ministeriale. Foto: Stefan Barlodeanu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3