930 x122 grota rece

    gingaras

    Georgiu Gingaras vrea sefia Apelor

    Membrii conducerii Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), filiala Arges, incep sa emita pretentii la functii de conducere din cadrul institutiilor publice deconcentrate din judet. Mai mult, au avut loc discutii in interiorul filialei si cu privire la persoanele cele mai potrivite sa conduca anumite institutii. Totul depinde insa de rezultatul motiunii de cenzura care va fi dezbatuta martea viitoare in Parlament.

    Georgiu Gingaras, presedintele executiv al UNPR Arges, ne-a declarat ca asteapta sa vada ce se intampla la nivel central si ca, in functie de evolutia situatiei politice, vor fi demarate negocierile cu PDL, partid aflat la guvernare.

    „Pana cand nu este clara situatia nu putem angaja nicio discutie oficiala care sa se soldeze cu un acord scris. Negocieri verbale au fost, dar atat. Noi intre noi, in organizatie, am discutat despre functiile de conducere si am decis ca oamenii care ar urma sa ocupe functii trebuie sa fie oameni pregatiti pe domeniile respective. Avand in vedere sprijinul pe care il dam actualului Guvern, avand in vedere ca ministrul Apararii, domnul Gabriel Oprea, este conducator al UNPR, normal ar fi sa obtinem 4-5 functii de conducere in teritoriu”, ne-a declarat Gingaras.

    Uneperistii argeseni s-au si orientat in legatura cu functiile pe care le vor. „Eu unul imi doresc conducerea Directiei Apelor Arges Vedea. Nu vreau la Centru, vreau in judet pentru ca doresc sa dezvolt organizatia judeteana. Domnul Ion Falca ar dori la conducerea Directiei Sanitar Veterinare pe care a mai condus-o iar domnul Vasile Stroescu la una din institutiile aflate in subordinea Ministerului Muncii (n.r. Inspectia Muncii, Casa de Pensii, Agentia de Prestatii Sociale, ITM, AJOFM). Am mai viza o functie la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor, avem doua persoane pregatite, dar, asa cum v-am mai spus, totul depinde de rezultatul motiunii”, ne-a mai spus Gingaras.

    Liderul UNPR Arges a mai adaugat ca nu s-a pus problema obtinerii unei functii de subprefect in judetul Arges.

    {loadposition inside}

     

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90